Rezervacija

Rezerviraj počitnice

TURISTIČNO INFORMACIJSKI CENTER VELENJE V VILI BIANCI BO DO 12. APRILA ZAPRT ZA JAVNOST

Zavod za turizem Šaleške doline obvešča, da bo skladno z ukrepi Vlade Republike Slovenije od četrtka, 1. aprila do predvidoma nedelje, 11. aprila Turistično informacijska pisarna v Vili Bianci in galerija (Stari trg 3, Velenje) zaprta za obiskovalce. Odpovedujemo tudi vse dogodke, ki so bili napovedani v prostorih Vile Biance. V tem času bo komunikacija z uporabniki storitev potekala preko telefona 03/ 896 17 15 ali e-pošte turizem@velenje.si, in sicer od ponedeljka do petka med 8. in 15. uro.

Turizem trenutno stoji pred enim največjih preobratov v svoji zgodovini. Zavod za turizem Šaleške doline se z veliko mero inovativnosti, iznajdljivosti, razumevanja in predvsem sodelovanja prilagaja ekstremnim razmeram. Trudimo se, da bodo negativne posledice epidemije v Šaleški dolini čim manjše, turističnim delavcem pa sporočamo, da smo v teh težkih časih tu za njih.

Spremljajte nas preko spletne strani www.visitsaleska.si in preko socialnih omrežij @VisitSaleska, saj pripravljamo zanimive vsebine in nagradne igre.

Zavod za turizem Šaleške doline poziva k spoštovanju preventivnih ukrepov za varovanje zdravja. Ostanite zdravi.

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.