Rezervacija

Rezerviraj počitnice

USPEŠNA PROMENADA OKUSOV

Zavod za turizem Šaleške doline je v petek, 11. junija pripravil Promenado okusov, ki je tokrat navdušila na Cankarjevi ulici. Kulinarična tržnica je tudi tokrat postregla z zakladnico slovenske kuhinje, eksotičnimi okusi bližnjih in daljnih dežel, sladkimi pregrehami in izvirnimi street food prigrizki.

Za vse gurmane so vihteli kuhalnice kuharski mojstri od blizu in daleč, in sicer Resto, Bistro Bianca, Opa Resort, Lesnika, Falefel Okusi Orienta, Gostilna pri Kozolcu, Punk, bistro in kavarna, Mangoop burgers, Haba Haba street food in Spiralčki. Za sladkosnede so poskrbeli VAFL., Loco Roll, Sam Churros, Cekarček babi Janje, Waffle to go in Ice Roller. Osvežilne pijače so ponujali BAREI, potovanje okusov, Šaleška pivovarna Skubeer brewing, Clef Brewery, pivovarna Haler, Opa resort in klet Brda.

Zavod za turizem Šaleške doline je v okviru dogodka predstavil številne ponudnike s podeželja Šaleške doline. Obiskovalci so se lahko sprehodili skozi fotografsko razstavo in kupili njihove kulinarične izdelke na stojnici zavoda (Šili testenine, Blue Hill izdelki iz sivke, medene izdelke in z zlatom nagrajeno penečo medico čebelarstva Čanč, gin in wiskey Loko Loko …).

Dogodek je bil organiziran v skladu z ukrepi vlade RS in priporočili NIJZ. Vabljeni k deljenju foto in video utrinkov preko socialnih omrežij @VisitSaleska!

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.