Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Usposabljanje – Gostitelj interpretator

V torek 8. junija in sredo, 9. junija v Vili Bianci nadaljujemo z organizacijo 16 – urnega usposabljanja Interpret Europe – Gostitelj interpretator, ki bo potekalo po standardih in metodologiji, utemeljeni s strani Evropskega združenja za interpretacijo dediščine.

Usposabljanje bomo izvedli v živo, oblikovano pa je za ponudnike produktov in storitev, katerih ponudba temelji na naravni in kulturni dediščini. Vsi udeleženci usposabljanja bodo spoznali osnove interpretacije dediščine, razlike med dejstvi in pomeni, pravo moč in vrednost zgodb, prepoznavanje dediščinskega potenciala v lokalnem obdobju ter kako nagovoriti kupce z zgodbo in kako najbolje uporabiti orodja pri interpretaciji dediščine.

Vsak izmed udeležencev, bo prejel tudi letno članarino Interpret Europe za leto 2021. Predavateljica bo Janja Sivec, interpretatorka kulturne dediščine in samozaposlena v kulturi. Izobraževanje je že zapolnilo vsa prosta mesta, kar potrjuje dejstvo, da je tako predavateljica kot tudi tema izobraževanja eno izmed najbolj pričakovanih in zaželenih.

PRIJAVA NA IZOBRAŽEVANJE

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.