Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

V nedeljo družinski dan v Sončnem parku

Lansko leto je Medobčinska zveza prijateljev mladine Velenje skupaj s soorganizatorji prvič pripravila Družinski dan v Sončnem parku. Zgodil se je prav na mednarodni dan družin. Letos so prireditev načrtovali 14. maja, a so jo zaradi slabe vremenske napovedi prestavili za teden dni, na nedeljo, 21. maja 2023.

Pestro dogajanje, ki bo namenjeno druženju vseh generacij, se bo začelo ob 10. uri, ko bodo v Sončnem parku in okolici Vile Rožle zaživele različne ustvarjalnice, menjalnica igrač, zeliščarna, delavnica z odtisi drevesnih debel, poslikave obrazov in številne športne in zabavne igre. Zavod za turizem Šaleške doline bo poskrbel za predstavitev družinam namenjene turistične ponudbe Šaleške doline.

MZPM Velenje ob 10.30 uri skupaj z Zvezo prijateljev mladine (ZPMS) Slovenije vabi na ogled brezplačne predstave za otroke. Na odru na ploščadi pri sončni uri bo Družinsko gledališče Kolenc uprizorilo predstavo Maček Muri išče kroniko, ki jo ob 70-letnici delovanja Šalečanom poklanja prav ZPMS!

Družinski dan bo potekal do 13. ure, prireditev, ki bo postregla še z nekaj presenečenji, pa bo povezoval Boštjan Oder. V nedeljo, 21. maja vabljeni v Sončni park, na zabavo za vso družino.

Prireditev pripravljajo MZPM Velenje, ZPMS, Mali športnik, Zavod za turizem Šaleške doline in Mladinski center Velenje.

Vir: Velenjcan

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska