Rezervacija

Rezerviraj počitnice

V Šaleški dolini unovčenih preko 10.000 turističnih bonov

Zavod za turizem Šaleške doline je v preteklih dneh izvedel raziskavo med nastanitvenimi ponudniki o zasedenosti kapacitet v poletni sezoni. Po neuradnih podatkih je bilo v Šaleški dolini unovčenih preko 10.000 turističnih bonov, ki so jih gostje koristili za storitev prenočevanja.

Letošnja turistična sezona predstavlja za vse zaposlene v turizmu velik izziv, zato je v tem trenutku izrednega pomena tudi oglaševanje in trženje turistične ponudbe. Na Zavodu za turizem Šaleške doline smo se tako na razmere odzvali bliskovito in še pred sezono pripravili kampanjo z naslovom BONbastična Šaleška – Doživite Šaleško dolino. Kampanja, s katero vabimo prebivalce Slovenije k oddihu v Šaleški dolini in koriščenju turističnih bonov, odkrivanju skritih kotičkov ter novih doživetij bo trajala še vse do konca novembra. Glavni poudarek je na oglaševanju preko spleta, komunikaciji na družbenih omrežjih in na tematskih spletnih nagradnih igrah. Kampanja se sicer izvaja tudi na bližnjih tujih trgih. Do sedaj je bilo pripravljenih preko sto različnih ciljno in strateško oblikovanih oglasov, ki so razpršeni na podlagi interesov, dejavnosti, lokacije … Znotraj le teh smo pripravili tudi remarketing oglase, ki se prikazujejo uporabnikom, ki so obiskali spletno stran Šaleške doline.

Veseli nas, da smo v letošnji sezoni zabeležili tudi prve rezervacije preko lastnega rezervacijskega sistema, ki je od lani implementiran na spletno stran visitsaleska.si.

Dolgo smo čakali in čas je, da izkoristimo priložnost za oddih. Prihaja jesen in z njo ogromno dobre volje in zabave. Zdaj je čas, da obiščete Šaleško dolino, odkrijete skrite kotičke napolnjene z doživetji in gostoljubjem. Doživite Šaleško dolino!

#VisitSaleska

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.