Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Vabilo na brezplačno izobraževanje

Spoštovani turistični ponudniki in partnerji,

v okviru operacije Šaleška dolina 4.0 vas vabim na BREZPLAČNO izobraževanje TRAJNOSTNI TURISTIČNI PRODUKTI, 5-ZVEZDIČNA DOŽIVETJA IN STORY TELLING, ki bo

v torek, 16. 2., ob 10.00 uri in  v sredo, 17. 2., ob 10 uri preko spletnega orodja Zoom.

 

Torek, 16. 2. 2021; 10.00 – 12.30

TRAJNOSTNI TURISTIČNI PRODUKTI

(TINA HEIDI ZAKONJŠEK in JAN KLAVORA)

Kaj opredeljuje trajnostne turistične produkte? Kako razvijamo turistične produkte, ki temeljijo na zelenih dejstvih destinacije in spodbujajo obiskovalca, da potuje zeleno? Katere elemente trajnosti lahko vpletemo v izvedbo in kakšna je pri tem vloga ponudnikov? Primeri dobrih praks iz Slovenije in tujine.

 

Sreda, 17. 2. 2021; 10.00 – 12.30 

5-ZVEZDIČNA DOŽIVETJA (MIŠA NOVAK)

Glede na opredeljeno vizijo Slovenije kot zelene butične destinacije za 5-zvezdična doživetja si kot destinacija prizadevamo za domišljena, kakovostna in reprezentativna 5* doživetja, ki ustrezajo kriterijem kot jih opredeljuje znamka Slovenia Unique Experiences. Delavnica vključuje primere dobrih praks iz Slovenije in tujine, poglobitev v kriterije 5* z napotki in primeri ter identifikacijo potenciala posamezne destinacije za tovrstne produkte oz. konkretizacijo potrebnih nadgradenj.

Sreda, 17. 2. 2021; 13.00 – 15.30

STORYTELLING IN KOMUNIKACIJA Z MEDIJI (ALEX CREVAR)

V sodelovanju z Alexom Crevarjem, neodvisnim novinarjem iz ZDA, ki že vrsto let živi in dela na Balkanu ter piše za odmevne mednarodne publikacije, kot so National Geographic, Lonely Planet, New York Times in druge, smo zasnovali delavnico oblikovanja turističnega produkta, s katerim bomo pritegnili zanimanje medijev, ki jih želimo nagovoriti. Spoznali bomo procese od komunikacijske ideje do realiziranega članka ter moč, ki nam jo ta lahko prinese.

Delavnica poteka v angleškem jeziku.

 

Vljudno vas prosimo, da svojo udeležbo sporočite preko e-pošte tina.belina@velenje.si  najkasneje do nedelje, 14. februarja, do 24. ure.  Ob prijavi boste prejeli link s povratnim e-mailom.

 

V želji, da se srečamo v čim večjem številu, vas v imenu Zavoda za turizem Šaleške doline lepo pozdravljamo.

 

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.