Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Vabilo na strokovno predavanje: Informacije o zlatu in srebru iz prve roke

Slovenska deskarka Gloria Kotnik je v letošnji sezoni posegla po zlatu, ko govorimo o Svetovnem pokalu, malo kdo pa ve, da ima Gloria dejansko veliko znanja o pravemu zlatu in srebru. Zato se je skupaj z njenim sponzorjem, podjetjem Elementum odločila, da vas povabi na predavanje, kjer boste to znanje prejeli tudi vi.

Podjetje Elementum je pripravilo strokovno predavanje, s katerim želi širšo množico seznaniti z dejanskim stanjem inflacije, kaj se dogaja z dolarjem, eurom in kako sta lahko zlato in srebro najboljši prijatelj v času kriz.

Dejstvo je, da ni vprašanje, ali bodo prišli slabši časi ali ne. Vprašanje je le, za koga, kdaj in kako zahtevno bo… Zato vas vabimo na predavanje, kjer boste izvedeli:

“Informacije o zlatu in srebru iz prve roke”

Kdaj in kje do informacij:

Vabimo vas na izobraževalni dogodek v

VILLA BIANCA V VELENJU,
ki bo v četrtek, 18.5.2023, od 18.00 do 20.00.

Predavanje, ki ga podpira tudi znana deskarka na snegu Gloria Kotnik, bo vodilo podjetje Elementum z več kot 15 letnimi izkušnjami na področju plemenitih kovin. Za vas so pripravili brezplačno izobraževanje na katerem bodo strokovnjaki za plemenite kovine ter premoženjsko svetovanje spregovorili:

  • o razpršitvi premoženja in zakaj je to tako pomembno
  • kako inflacija vpliva na našo kupno moč
  • zakaj globoka prepričanja o denarju nekatere ovirajo pri ustvarjanju premoženja
  • na kaj moramo biti še posebej pozorni pri nakupu plemenitih kovin
  • kakšno strategijo je smiselno uporabiti pri vlaganju v plemenite kovine

Na dogodek se prijavite preko te povezave > https://dogodki.elementum.si/.

V kolikor pa vam gornji termin ne ustreza, vseeno pa bi želeli pridobiti informacije o plemenitih kovinah, trendih in aktualnem stanju na trgu, nam to sporočite (info@elementum.si) in z veseljem vas bomo poklicali in se dogovorili za svetovalni termin.

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska