Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Vabljeni k oddaji turistične ponudbe za brezplačno promocijo v okviru digitalnih kampanj 2024

Spoštovani ponudniki turističnih storitev,

na Slovenski turistični organizaciji vas vabijo k oddaji ponudb za brezplačno promocijo turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva v okviru digitalnih kampanj. Paketi, ki jih boste oddali za namen promocije in bodo vneseni skladno z navodili, bodo v najkrajšem možnem času objavljeni na pristajalni strani kampanje Vzemi si čas. Moja Slovenija, na pristajalnih straneh globalne digitalne kampanje za promocijo na tujih trgih ter na različnih že obstoječih produktnih vsebinah na www.slovenia.info.

STO v letu 2024 izvaja globalno digitalno kampanjo na 21 tujih trgih s ciljem dviga prepoznavnosti Slovenije kot butične, zelene in varne destinacije zlasti pri potencialnih gostih višjega dohodkovnega razreda, ter posledično povečanja števila prihodov in prenočitev domačih in tujih turistov ter večanja prihodkov v turizmu. Na domačem trgu pa se tudi v letošnjem letu nadaljuje izvajanje vseslovenske komunikacijske kampanje »Moja Slovenija« v sodelovanju z gospodarstvom, destinacijami, vplivnimi posamezniki, mediji in drugimi institucijami z namenom spodbujanja prebivalcev Slovenije, da dopustujejo doma in raziskujejo Slovenijo ter delijo svoja doživetja.

Kako lahko oddate ponudbe?
Oddaja vsebin preko spletne aplikacije na https://www.slovenia.info/sl/oddajpaket je za ponudnike brezplačna. Ponudnik mora zagotoviti lektorirano oddajo vsebin v slovenskem jeziku. V procesu oddaje posamezne vsebine mora ponudnik ustrezno označiti, ali gre za paketno ponudbo za tuje trge, domači trg ali vse trge. Vsi oddani paketi, namenjeni za tuje trge, bodo brezplačno prevedeni in objavljeni na pristajalnih straneh globalne digitalne kampanje v 5 tujih jezikih: angleškem, nemškem, italijanskem, francoskem in španskem jeziku. Vsi oddani paketi za domači trg bodo pregledani in objavljeni, v kolikor bodo ustrezali vsem pogojem.

Trenutno lahko pakete oddate v sledeče kategorije:
• AKTIVNE POČITNICE,
• DRUŽINSKE POČITNICE,
• WELLNESS PONUDBE,
• KULINARIČNE PONUDBE IN
• PONUDBE MEST, KULTURE IN FESTIVALOV
V avgustu bomo odprli dodatno kategorijo – ZIMSKE POČITNICE, kamor boste lahko oddali zimske pakete.

Turistične pakete je možno oddati do 30. novembra 2024. Po tem datumu turističnih paketov ne bo mogoče več oddati, bodo pa še vedno objavljeni na pristajalnih straneh na Slovenia.info. Predlagamo vam, da je veljavnost vnesenih ponudb do konca leta 2024 oziroma do konca marca 2025 za pakete, ki jih boste oddali za prihodnje zimske počitnice.

Če ste tekom leta že oddali paketne ponudbe v okviru javnega poziva in bi želeli urediti manjše posodobitve besedil ali drugih podatkov, nam lahko popravke posredujete na elektronski naslov eposlovanje@slovenia.info. V primeru večjih sprememb vas prosimo, da paketne ponudbe ponovno oddate preko obrazca.

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska