Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Vabljeni k povezovanju, sodelovanju in izmenjavi zgodb

Pozdravljeni (so)ustvarjalci turističnih zgodb,

kljub negotovi situaciji, ki jo prinaša epidemija, se pišejo navdihujoče zgodbe. Na Zavodu za turizem Šaleške doline vas v teh časih vabimo k še tesnejšemu povezovanju, sodelovanju in izmenjavi zgodb. V sodelovanju s Slovensko turistično organizacijo vas želimo podpreti in vas še posebej izpostaviti preko spletnih promocijskih kanalov. V ta namen pripravljamo objave na družbenih omrežjih @VisitSaleska in @FeelSlovenia, spletni strani www.visitsaleska.si in na posebni pristajalni strani Delimo navdihujoče zgodbe, kjer zbiramo objave in informacije o posameznih pobudah in ponudnikih. Vabim vas, da nam posredujete vaše pozitivne, inovativne zgodbe v turizmu v času epidemije preko e-pošte tina.belina@velenje.si. Veseli bomo tudi kakršnekoli druge oblike povratnih informacij.

 

Verjamemo tudi, da je izobraževanje izredno pomembno za konstantno napredovanje, zato vam v nadaljevanju pošiljamo povabila na aktualne webinarje z različnimi tematikami, vsi z namenom lažje tranzicije pri spremembah, s katerimi se soočamo:

  1. The New Normal: COVID-19’s Business and Consumer Impact in Europe(6. 4. ob 17. uri) – v sodelovanju z Similarweb
  1. Attempting to Profile Post COVID-19 Traveller (9. 4. ob 11. uri) – v sodelovanju z Adventure Travel Trade Association
  1. The Webinar: Dostava. Rešitev za zaprte gostilne in vinarje (9. 4. ob 17. uri) – v sodelovanju z The Slovenia
  1. Global Meetings Industry Day – help us break the World Record for largest virtual event (14. 4. ob 9., 12., 13., 16. uri) – v sodelovanju z GMID
  1. What Hotels Can Do During COVID-19 (15. 4. ob 9. uri London time) – v organizaciji Dragon Trail Interactive

 

Vabimo vas, da še naprej spremljate našo spletno stran www.visitsaleska.si in objave na FB in IG @VisitSaleska. Pošiljamo še povezavo do prilagojenih tržno-promocijskih aktivnosti v podporo slovenskim turističnim podjetjem glede na nove razmere na trgu.

Da bi čimprej in čimbolj učinkovito premagali virus vas vabimo, da se pridružite pozivu »Ostani doma – potuj jutri« #ostanidoma   I   #stayhome but – #traveltomorrow   I   #visitsaleska.

 

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.