Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Vabljeni k sodelovanju v prenovljenem izboru Moja dežela – lepa in gostoljubna

Prijavite se na prenovljen izbor Moja dežela – lepa in gostoljubna. Prijave sprejemajo do 21. junija 2024 preko spletne aplikacije na spletni srani Turistične zveze Slovenije.

Tudi letos bo Turistična zveza Slovenije (TZS) v sklopu projekta promovirali turistično ponudbo Slovenije, ki je vključena v mobilno aplikacijo »Moj izlet« ter tako domačega gosta nagovarjali k odkrivanju lepot zdravilne Slovenije.

Razpis vseslovenskega natečaja Moja dežela predstavlja nadgradnjo tradicionalnega tekmovanja »Moja dežela – lepa in gostoljubna«. Glavni cilj projekta je spodbujanje urejenosti, gostoljubnosti in kakovosti turistične ponudbe po vsej Sloveniji.

Tudi letos bodo v sklopu projekta promovirali turistično ponudbo Slovenije, ki je vključena v mobilno aplikacijo »Moj izlet« ter tako domačega gosta nagovarjali k odkrivanju lepot Slovenije. Glede na to, da se bo Turistična zveza Slovenije v prihodnje osredotočila na razvoj in promocijo zdravilnih doživetij, pozivamo, da v vaš enodnevni izlet, ki ga mora vsebovati prijava, vključite vsaj eno zdravilno doživetje, saj bodo le-te skozi vse leto dodatno promovirali.

Prijave sprejemajo do 21. junija 2024 preko spletne aplikacije na naši strani. Če prvič sodelujete v akciji Moja dežela 2024, se za vstop v aplikacijo najprej registrirajte na povezavi https://turisticna-zveza.si/registracija ali pa s klikom na banner na naši spletni strani.

Vir in več informacij:

TZS

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska