Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Večeri v amfiteatru navdušujejo

Na drugem Večeru v amfiteatru, v organizaciji Zavoda za turizem Šaleške doline, so gostovali štirje mladi velenjski rap glasbeniki, ki so pričarali super vzdušje in obiskovalce zabavali s starimi in novimi hiti.

Tomaž Dornik – Slick je mlad velenjski raper, ki je svojo umetniško pot začel v srednji šoli in se od takrat uveljavlja na slovenski sceni. V njegovih pesmih se čuti globoko osebno in iskreno noto, rime pa so napisane tehnično in premišljeno.

Miha Dobnik – Emdi je lokalni artist iz Velenja, ki je sicer za nekaj časa prekinil svoje obdobje v hip hopu in glasbi, ampak se rad kdaj vrne na evente, kjer pokaže svoje sposobnosti liricizma, flowa in vzbudi dobro vzdušje.

IVČ je raper, za katerim se skriva glasbeni poliglot Ivan Razbornik, član društva DNEVNA SOBA STUDIO in je nedavno izdal dva solo albuma IVČTAPE in IVČTAPE VOL.2. Z storytelling besedili lomi odre že dobro desetletje, na prvem skupnem projektu KOROŠKA NAPADA pa se je predstavil že leta 2014. Vse od glasbene šole v otroštvu pa do rock banda v najstniških letih ga je glasbena pot pripeljala v hip hop vode, kjer trenutno z ekipo ustvarjajo, nudijo pomoč ustvarjalcem in podpirajo rap glasbo ter s tem povezane dogodke.

David Razbornik – DEYF je mlad poet iz Velenja, član koroškega društva DNEVNA SOBA STUDIO kjer z ekipo ustvarjajo, organizirajo dogodke in podpirajo hip hop glasbo. Vse od kitare v glasbeni šoli do izdelovanja instrumentalov je priplaval preko pretehtanih lirik in flowa do hip hop voda.

 

 

  

 

Vabljeni v četrtek, 16. septembra, ob 18.00 uri, kjer bodo za vas zapele Cvetke, ki so pripravile odličen glasbeni program.

Prireditev v primeru dežja odpade!

 

 

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.