Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Velenje Underground med finalisti Conventa Best Event Award 2022

S ponosom sporočamo, da se je naše 5-zvezdično doživetje Velenje Underground uvrstilo med finaliste nagrade Conventa Best Event Award 2022.

Zavod za turizem Šaleške doline je v četrtek, 25. avgusta 2022 doživetje predstavljal na dogodku Conventa Best Event Award 2022 v Ljubljani.

5-zvezdično doživetje Velenje Underground z vrhunsko kulinariko 160 metrov pod površjem zemlje vključuje ogled Muzeja premogovništva Slovenije z licenciranim vodnikom, izposojo čelade in toplih oblačil, pijačo dobrodošlice in knapovski pozdrav iz kuhinje, spust z dvigalom in ogled najbolj atraktivnih podzemnih rudniških lokacij, glasbeni nastop, 4-hodno ”Štajgerjevo južno” z vinsko spremljavo in glasbo, vožnjo s podzemnim vlakom, kozarec penine in spominek presenečenja.

Cena doživetja Velenje Underground se giblje od 185 eur / osebo in je odvisna od števila oseb.

Razpisani termini doživetja v letu 2022:

  • september 2022
  • oktober 2022
  • november ali 2. december 2022

Conventa Crossover je središče za vodilne strokovnjake za trženje v živo in organizacijo dogodkov. Namenjena je organizatorjem dogodkov, kreativcem, marketing strokovnjakom, strokovnjakom za organizacijo dogodkov, ponudnikom kongresnih storitev, strokovnjakom iz podjetij, agencij, društev, turističnih destinacij, hotelov, specialnih prizorišč in vsem ostalim iz regije New Evropi, ki so tesno povezani z organizacijo dogodkov in trženjem v živo.

Conventa Best Event Award je letno tekmovanje, ki nagrajuje najboljše dogodke v regiji Nove Evrope. Tekmovanje je bilo ustanovljeno v okviru blagovne znamke Conventa. Zadnjih šest let se veliki finale tekmovanja odvija na konferenci Conventa Crossover. Ocenjevanje prijavljenih dogodkov poteka po edinstvenem modelu 80:20 (80 % glasov žirije in 20 % občinstva na konferenci Conventa Crossover).

V prvi fazi ocenjevanja žirija izvede predselekcijo prijavljenih projektov in izbere polfinaliste. V drugi fazi so vsi člani žirije ocenjevali vsak projekt po naslednjih kriterijih: kreativnost, relevantnost, inovativnost, izvedba, rezultati dogodka, komunikacija dogodka, trajnostne politike, zapuščina in splošni končni vtis. Na podlagi ovrednotenih kriterijev se projekti, ki presežejo prag, uvrstijo v finale. Finalisti predstavijo svoje projekte v živo na Conventi Crossover. Udeleženci lahko podprejo svojo najljubšo agencijo za dogodke tako, da se pridružijo glasovanju v živo in prispevajo 20 % h končnemu rezultatu.

Z glasovi 13-ih članov žirije smo prejeli povprečno oceno: 6,35/10, kar predstavlja zelo visoko oceno. V on-line glasovanju v živo smo se uvrstili med TOP 5 finalistov po mnenju občinstva. Vseh udeležencev dogodka Conventa je bilo skupno več kot 350. Velenje Underground je tekmoval v kategoriji B2C.

Več informacij: BEST EVENT AWARD | Crossover 2023

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska