Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Velenje Underground ponosni finalist Conventa Best Event Award 2020

Conventa best event award je dogodek, kjer se v petih kategorijah izbira top evente v Evropi. Mednarodna žirija je zagotovila, da so se v zadnji krog glasovanja v živo uvrstili le dogodki na najvišji ravni. Ponosni smo, da je med njimi tudi Velenje Underground.

V odlični mednarodni konkurenci smo se tako najprej predhodno uvrstili v finale enaindvajsetih top projektov, nato pa nastopali v kategoriji najboljših pet eventov B2C. S predstavitvenim filmom in odlično predstavitvijo v angleškem jeziku v živo nas je v četrtek 21.1., zastopala sodelavka Adna Lainšček. Po težkem postopku ocenjevanja, po oceni mednarodne strokovne žirije in glasovanju v živo udeležencev Conventa Trend Bar New Europe so tako znani zmagovalci nagrade Conventa Best Event Award 2020.

»Prepoznavanje, ocenjevanje in podeljevanje najboljših dogodkov je izjemnega pomena za našo industrijo. Prejemniki nagrade utirajo pot v prihodnost in nas še naprej navdihujejo. Upamo, da se bo med našimi nagradami znašel tudi Conventin Unicorn. «je dejala Adna Lainšček.

Ponosni smo, da smo finalisti petih najboljših eventov B2C v Evropi. Dogodek v prvi vrsti pomeni odlično promocijo Šaleške doline, ki prispeva k večji prepoznavnosti in je edinstven razlog za obisk destinacije.

Na spodnji povezavi si lahko pogledate predstavitev projektov in posnetek finalnega dogodka v živo:

PREDSTAVITEV PROJEKTOV

FINALE

Lep pozdrav, ekipa ZTŠD

 

 

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.