Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Velenje Undergroud ponovno požel uspeh pri tujih turistih

Zavod za turizem Šaleške doline je skupaj z VISTA barom in Muzejem premogovništva Slovenije ponovno pričel z organizacijo vrhunskega podzemnega doživetja Velenje Underground. Pretekli teden smo gostili belgijske turiste, ki so doživetje prepoznali za resnično vrhunsko in 5-zvezdično. Na Zavodu za turizem Šaleške doline smo se ob tej priložnosti uspeli dogovoriti za sodelovanje z belgijsko turistično agencijo Omnia Travel, ki je specializirana za visoko kakovostna potovanja in poslovni turizem.

Gre za gastronomsko pustolovščino 160 metrov pod zemljo, ki obiskovalce očara s surovim rudarskim okoljem in vrhunsko kulinariko. Velenje Underground ponosno nosi znamko kakovosti Slovenia Unique Experience, ki ga podeljuje Slovenska turistična organizacija. Produkt je prejel tudi nagrado Big See Tourism Award 2020, bil pa je tudi polfinalist za nagrado Sejalec 2020 Slovenske turistične organizacije in finalist za Conventa Best Event Award 2020.

   

   

   

   

Vodilna destinacija Šaleška dolina uspešno sledi viziji Slovenije kot zelene butične globalne destinacije za zahtevnega obiskovalca, ki išče raznolika in aktivna doživetja, notranji mir in osebne koristi. Edinstvena doživetja, ki jih razvijamo, izpolnjujejo 10 sklopov kriterijev 5-zvezdičnosti in z vključitvijo v izbrano zbirko, ki se trži pod znamko kakovosti Slovenia Unique Experiences, podpirajo zgodbo zelene butične Slovenije. V luči večje osredotočenosti na okrevanje in ponovno rast turizma bodo kakovostni turistični produkti tudi v bodoče temeljili na identiteti Šaleške doline in privabili tudi zahtevne goste z višjo kupno močjo, ki bodo pri nas doživeli ekskluzivne in edinstvene izkušnje.

       

        

Velenje Underground priporočamo tudi občanom. Stopite v časovni stroj in bodite del podzemne avanture na eni od najdebelejših plasti premoga na svetu. Srečno med rudarji, vrhunsko s chefi! Okusite podzemlje z vsemi svojimi čuti. Več o doživetju na tej povezavi.

Spremljajte nas preko spletne strani www.visitsaleska.si in preko socialnih omrežij @VisitSaleska.

 

 

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.