Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Veličasten vikend v Velenju

Ekipa Hitradia Antena odkriva Slovenijo! Iščejo zanimive kotičke Slovenije, na katere nikoli ne pomislite, ko razmišljate o dopustu ali koriščenju turističnega bona. In našli so – Velenje!

Presenečeni boste, kaj vse so odkrili! Najbolj navdušeni so nad hudo lepo urejeno plažo ob Velenjskem jezeru. Naše izhodišče za potepanje pa bo Hotel Paka – krasen hotel z odlično kulinariko in hudimi slaščicami je kot nalašč za malo drugačen vikend oddih. In kar je najbolje – v Hotelu Paka lahko izkoristite turistični bon. Voditelj Matic Herceg se je odpravil na odkrivanje Velenja. Preveri v videu na naši FB strani, kaj vse je doživel v Velenju in kako fino izhodišče za vikend je Hotel Paka. Taggaj frenda, s katerim bi izkoristil/a top nagrado – vikend razvajanje v Hotelu Paka za dve osebi, in počakaj na žreb, ki bo konec tedna! 

Nagrada vsebuje:
* polni penzion za 2 osebi za 2 nočitvi (v soboto: piknik kosilo),
* welcome drink,
* breakfast room service,
* piknik Ponyja za 2 osebi s priporočeno mestno traso in polno košaro dobrot,
* triurni VIP paket v savni Romantika,
* sobotno luksuzno večerjo za 2 v najgloblji jedilnici v Sloveniji!

Matic je že obiskal Velenje, si ogledal jezero, hotel in imel večerjo v najglobji jedilnici v Sloveniji!


Hotel Paka
, ki je od Velenjske plaže oddaljen samo nekaj kilometrov je primeren za mlade  po duši, aktivne in tiste, ki radi potujete z družinami. Pri njih lahko najdete za vsak tip gosta nekaj.  Lahko se vozite z legendarnimi Pony po Velenju,  kjer imamo več kot 30 km urejenih prog ali se odpeljete do Velenjskega jezera, kjer si privoščite orng piknik z družino. Če se vam ne da »gonit« pa lahko greste z brezplačnim Lokalc´em do Velenjske plaže in največjega prireditvenega odra Vista in se počutite kot na morju s top razgledom, celo boljšim kot iz Črnega kala. Če pa bo prevroče, se ne rabiti vzpenjati na naše okoliške hribi, no razen če želite, ampak se lahko osvežite z našimi hišnimi sladkimi in osvežilnimi  pregrehi. Ob koncu dneva pa ne pozabit na obvezno razvajanje v  naših individualnih savnah, izbiraš lahko kar med štirimi. Da ne boste lačni bo poskrbela naša kuhinja, ki nikoli ne razočara. In ne pozabimo na najbolj pomembno stvar, sprejemajo turistične bone.

Več informacij na www.hotelpaka.com.

Pravila za sodelovanje

 

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.