Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Videti življenje – 2020

Pozdravljeni v NOVI realnosti.

Hvala vsem, ki že sodelujete pri našem skupnem projektu Videti Življenje—2020.

VABIMO vse, ki bi želeli sodelovati, pridružite se nam. SKUPAJ ustvarimo film o našem resničnem življenju v NOVI realnosti.

SKUPAJ ustvarimo film o našem resničnem trenutnem življenju. To lahko naredimo tako, da sami posnamete vsaj en posnetek o vašem vsakdanjem življenju, ki ga živite danes – v času, ki ga kroji koronavirus. Vsebina vaših posnetkov je poljubna.

Vaši video posnetki so vaše osebne zgodbe. Lahko jih naredite v službi, doma v samoizolaciji, v trgovini, zdravstveni ustanovi, pri učenju, ob spremljanju aktualnih dogodkov, pri ustvarjanju, sprostitvi … KARKOLI. Bistveno je, da zabeležimo današnji čas. Živimo namreč v času, ko se nam je v trenutku ustavil ustaljen način življenja, mnoge želje, zamisli in svoboščine. Živimo v negotovosti. O naši prihodnosti smo pričeli razmišljati drugače. Samo skupaj lahko naredimo film – in ga tudi bomo –, ki bo verodostojen zapis današnjega časa za nas in naše zanamce.

KAKO SODELUJEM?

S kakršno koli napravo, ki snema sliko in zvok (pametni telefon, video kamera, fotoaparat …) naredite posnetek tako, da posnamete poljubno dogajanje, ki ga vidite. Na koncu posnetka pa obrnete kamero proti svojemu obrazu, ker je to vaša zgodba.

Če vas sodelovanje zanima, kliknite na povezavo sporazum in ga shranite, izpolnite in pošljite na e-naslov: video.mozaik@siol.net. Več o projektu najdete na tej povezavi. Navodila za snemanje in dostavo najdete tukaj, sporazum pa na tej povezavi.

 

Dokumentirajmo čas, ki nam vsem spreminja življenje!

 

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.