Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Vila Bianca odeta v praznično pomladno vzdušje

Zavod za turizem Šaleške doline vse ljubitelje pomladi vabi na ogled prijetnega videa praznično odete Vile Biance.

Povezava do videa 

Želimo si, da bi se srečali v živo in se skupaj prepustili predprazničnemu pridihu, pomladnemu vzdušju, prebujanju narave in uživanju v prelepih izdelkih ter dekoracijah, ki smo jih za vas pripravili sodelavci Zavoda za turizem Šaleške doline. Zaradi zaustavitve javnega življenja svojo kreativnost selimo na splet in vas vabimo, da si preko ekrana doma pričarate prijetno vzdušje, v družbi svojih najbližjih.

Barvito pomladno cvetje in naravni ročno izdelani venci krasijo veličasten park vile. Pisane ptičje hišice, ki se igrivo pozibavajo v vetru bogatijo podobo sicer življenja polne terase, tokrat pa vabijo le nadobudne ptičice k prepevanju najlepših melodij. Veličastno vežo Vile Biance krasijo pastelni pirhi in cvetlične dekoracije. Praznični pomladni pogrinjek skupaj s cvetočo namizno dekoracijo kar vabi, da se usedemo za mizo in poklepetamo v intimnem vzdušju historične palače. Sprehodite se med policami Turistično informacijskega centra, kjer na mesto v vašem domu čakajo butični izdelki lokalnih ponudnikov. Naročite jih lahko preko telefona 03/896 17 15 ali e-maila turizem@velenje.si.

Prebujanje narave in vsega lepega doživite skupaj z nami in naj vas naša ustvarjalnost navdihne s toplino prazničnih dni. Ostanite zdravi.

Spremljajte nas preko spletne strani www.visitsaleska.si in preko socialnih omrežij @VisitSaleska, saj bomo še naprej za vas pripravljali zanimive vsebine in nagradne igre.

Prijazen pozdrav,

Zavod za turizem Šaleške doline

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.