Rezervacija

Rezerviraj počitnice

VisitSaleska tudi na TikToku

Zavod za turizem Šaleške doline sledi trendom digitalnega marketinga in promocije. Kot prva destinacijska management organizacija za turizem smo odprli profil tudi na TikToku, kjer skladno s trendi objavljamo aktualne in atraktivne video vsebine pod imenom @VisitSaleska. 

TikTok je družabno omrežje, ki deluje preko mobilne aplikacije, ki jo naložimo na tablico ali mobilni telefon. Omogoča gledanje glasbenih posnetkov, snemanje kratkih posnetkov do 60 sekund, njihovo urejanje in dodajanje posebnih učinkov. Tako kot pri večini drugih aplikacij in družabnih omrežij lahko uporabniki sledijo drugim ter všečkajo in komentirajo videoposnetke.

@VisitSaleska pripravlja do 30 sekund dolge posnetke, ki jih je mogoče urejati in jim dodajati različne učinke: pospešitev, upočasnitev, predvajanje v obratni smeri in drugo. Preko videa lahko uporabniki dodamo glasbo in druge zvočne učinke.

Ko prenesemo aplikacijo, si lahko ogledamo videoposnetke, ne da bi ustvarili račun – če pa si ustvarimo svoj profil, lahko sledimo drugim in ustvarjamo svoje posnetke. Uporabniki se v TikTok lahko prijavijo s telefonsko številko, e-poštnim naslovom, Facebookom, Twitterjem, Google računom ali Instagramom.

Sicer pa nas lahko spremljate tudi na naslednjih družbenih omrežjih: Facebook, Instagram, Twitter, Youtube, LinkedIn in Pinterest.

 

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.