Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Vista za organizatorje dogodkov

Vista za organizatorje dogodkov

Si želite svoj dogodek izpeljati v čudovitem ambientu Vista – parka z razgledom?

Si želite svoj dogodek izpeljati v čudovitem ambientu Vista – parka z razgledom?

V pomoč organizatorjem služita cenik in načrt Viste na katerem so prikazane vse cone, njihova kvadratura ter 22 gostinskih priključkov.

Cenik VISTA

Za lažji dostop do odra so na voljo 3 poti, katere se lahko uporabijo za dovoz in razvoz opreme, kot intervencijska pot ali vhod na prizorišče.

  • Dostop »Bela dvorana«
  • Dostop »Restavracija«
  • Dostop »Čolnarna«

Za vse, ki bi radi organizirali festival, koncertno, kulturno ali kakršno koli prireditev, ki zahteva tehnično opremo, ponujamo Mladinski Center Velenje kot opcijo za najem opreme ozvočenja in osvetlitve dogodka.

Ob tem je standarden ponudnik ograjevanja prostora Rdeča Dvorana Velenje, ki ponuja opcijo glavnega in sekcijskega ograjevanja po dogovorjenih conah prostora Viste.
Za uporabo je na voljo 875m panelnih ograj ter 500m usmerjevalnih tabel.

Po potrebi lahko organizator najame dežurnega električarja (Elektro Jezernik) in dežurnega hišnika (ZTŠD).

Vistin oder, ki premore dimenzije 13m x 9,5m in prekrasno scensko zaveso ima na voljo elektro gnezdo, ki bo napajalo vso potrebno tehnično opremo.

Zaodrje

Za vse organizatorje oz. nastopajoče je na voljo tudi prijetno opremljeno zaodrje – »Backstage«, ki je na voljo na treh nadstropjih in ponuja prefinjen ambient za sproščanje pred nastopom na velikem odru.

  • BTS 01
  • BTS 02
  • BTS 03

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prostori lahko služijo tudi kot garderoba ob kulturnih prireditvah, prostor za sestankovanje ali »teambuilding-e« podjetij, ki bi rade povezanost kolektiva dvignile na višjo raven.
BTS ima v vseh treh nadstropjih na voljo hladilnike, mize, stole, ogledala ter internetno povezavo.

 

Podoživite koncert Siddharte na Visti.
“V večeru svetlih zvezd ob tihem jezeru nekje, v objemu tisočerih, je gorel velenjski ples……Šele zdaj sem se sestavil in dojel, kakšna magična noč se je zgodila v petek!!! Nepozabno!!! Super, hvala Velenje!!! LoveLoveT”

 

Kontakt za organizatorje:
Zavod za turizem Šaleške doline
E: turizem@velenje.si
T: 03 896 17 15

 

#VisitSaleska