Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Zavod za turizem Šaleške doline pridobil sredstva za promocijo Šaleške doline v letu 2023

Zavod za turizem Šaleške doline je uspešno kandidiral na »Javnem razpisu za sofinanciranje aktivnosti promocije turistične ponudbe vodilnih destinacij v Sloveniji v letu 2023« v okviru katerega bo v tuje jezike prevedel spletno stran shop.visitsaleska.si za prodajo e-kartic doživetij Šaleške doline. Na spletni strani https://www.visitsaleska.si/sl/ bomo pričeli s SEO optimizacijo z željo, da bo naša spletna stran dosegla čim višjo pozicijo v brskalniku Google.

Zavod za turizem Šaleške doline je kot nosilec ene vodilne destinacije Šaleška dolina s prijavo projekta Promocija Šaleške doline v letu 2023 kandidiral na prvem prijavnem roku na »Javni razpis za sofinanciranje aktivnosti promocije turistične ponudbe vodilnih destinacij v Sloveniji v letu 2023«, ki ga je v aprilu 2023 objavila Slovenska turistična organizacija. Namen javnega razpisa je krepitev promocije turistične ponudbe vodilnih turističnih destinacij v Sloveniji kot splošne promocije zaokroženega območja, ki ga vodilna destinacija pokriva, s poudarkom na krepitvi promocije trajnostno naravnane turistične ponudbe in spodbujanju digitalne preobrazbe vodilnih destinacij. Projekt je sofinanciran v višini 90% oz. 21.000,00 EUR (brez DDV).

Promocijske aktivnosti v okviru projekta bomo izvajali na podlagi glavnih komunikacijskih tem destinacije. Poseben poudarek bo na rastočem družbenem omrežju Tik Tok, kjer bomo nadgradili kanal @VisitSaleska in dodajali nove aktualne in atraktivne vsebine.

Šaleška dolina se bo oglaševala na domačem, avstrijskem, srbskem in italijanskem trgu. Oglasi bodo usmerjeni v atraktivno predstavitev Šaleške doline s ciljem povečanja prodaje 5-zvezdičnih doživetij Šaleške doline. V načrtu imamo tudi nadgradnjo obstoječih 5-zvezdičnih doživetij in razvoj enega novega zelenega doživetja.

Šaleška dolina uspešno sledi viziji Slovenije kot zelene, butične destinacije za 5-zvezdična doživetja. Zavod za turizem Šaleške doline v ospredje postavlja trajnosti razvoj turizma kar potrjujemo tudi pridobljenim potovalnim standardom Green&Safe ter znakom Safe Traveler. Hkrati Velenje ponosno nosi znak Slovenia Green Destination Gold.

V Zavodu za turizem Šaleške doline se zavedajo, da sta promocija destinacije in snovanje zanimivih vsebin ključnega pomena za nadaljnji razvoj turizma.

Dobrodošli v Šaleški dolini.

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska