Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Zavod za turizem Šaleške doline pridobil sredstva za promocijo Šaleške doline

Zavod za turizem Šaleške doline je uspešno kandidiral na »Javnem razpisu za sofinanciranje aktivnosti promocije turistične ponudbe vodilnih destinacij v Sloveniji v letu 2021« v okviru katerega bo izvedena intenzivna digitalna promocijska kampanja s ciljem povečanja prihodov in nočitev v Šaleški dolini.

Zavod za turizem Šaleške doline je kot nosilec ene vodilne destinacije Šaleška doline s prijavo projekta Promocija Šaleške doline v letu 2021 kandidiral na prvem prijavnem roku na »Javni razpis za sofinanciranje aktivnosti promocije turistične ponudbe vodilnih destinacij v Sloveniji v letu 2021«, ki ga je v marcu 2021 objavila Slovenska turistična organizacija. Namen javnega razpisa je krepitev promocije turistične ponudbe vodilnih turističnih destinacij Slovenije kot splošne promocije zaokroženega območja, ki ga vodilna destinacija pokriva, s poudarkom na krepitvi promocije primarnih produktov vodilnih destinacij, z višjo dodano vrednostjo. Projekt je sofinanciran v višini 90% oz. 18.900,00 EUR (brez DDV).

V sodelovanju s strokovnjaki s področja digitalnega marketinga in z različnimi mediji bomo izvedli promocijsko kampanjo s poudarkom na doživetjih destinacij. Promocijske aktivnosti bomo izvajali na podlagi glavnih komunikacijskih tem vodilne destinacije Šaleška dolina – Zdravje in dobro počutje, Kulinarika in Turizem na podeželju. V ospredju bo promocija destinacije Šaleška dolina kot varne, zdrave in dostopne destinacije. Skozi promocijo želimo obiskovalce spodbuditi h koriščenju turističnih bonov v naši destinaciji. Kampanja se bo izvajala na slovenskem in bližnjih tujih trgih predvidoma do novembra 2021.

Šaleška dolina uspešno sledi viziji Slovenije kot zelene, butične destinacije za 5-zvezdična doživetja. Zavod za turizem Šaleške doline v ospredje postavlja trajnosti razvoj turizma kar potrjujemo tudi pridobljenim potovalnim standardom Green&Safe ter znakom Safe Travelers, ki smo jih pridobili v preteklem mesecu. Hkrati Velenje ponosno nosi znak Slovenia Green Destination Silver.

V Zavodu za turizem Šaleške doline se zavedajo, da sta promocija destinacije in snovanje zanimivih vsebin ključnega pomena za nadaljnji razvoj turizma.

Dobrodošli v Šaleški dolini.

 

 

Prijazen pozdrav,

Zavod za turizem Šaleške doline

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.