Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Zavod za turizem Šaleške doline v leto 2021 z novo direktorico

Vodenje Zavoda za turizem Šaleške doline je v začetku leta 2021 prevzela Alenka Kikec, ki prihaja iz bančnega sveta. Prizadevala si bo, da bo Šaleška dolina našla svoje najboljše mesto na turističnem zemljevidu.

Nova direktorica Zavoda za turizem Šaleške doline Alenka Kikec prihaja iz bančnega sveta, ki jo je gradil in izoblikoval. Ima več kot 20 let izkušenj z vodenjem ljudi, organizacijo dela in delom s strankami. Že vrsto let si je želela delati v turizmu in na področju organizacije dogodkov.

Priložnost, da svoje ambicije uresniči v domačem okolju, Alenka Kikec šteje za izjemen privilegij in dodaja: »Šaleška dolina je dolina samosvojih zgodb, ki preseneti z Velenjem ob jezeru, Šoštanjem z zgodbami o nastajanju mesta pri lepem kamnu in Topolšico, termami za razvajanje v zelenem zavetju. Prizadevala si bom, da bo Šaleška dolina našla svoje najboljše mesto na turističnem zemljevidu.«

Zastavitev pravilnih ciljev je osnova za napredek, enako pomembno je, da se cilji dejansko uresničijo, kar je mogoče ob kvalitetni izvedbi konkretnih nalog. Močna želja je, da prebivalcem in gostom Šaleške doline ponudijo čim več kulturnih, zabavnih, sproščujočih, festivalskih in kulinaričnih užitkov. Želi si videti zadovoljnega ponudnika in uporabnika storitev.

Na novo pot stopa z zavedanjem, da prevzema bogato popotnico. Veliko je bilo nagrad in ravno v tem času  je Zavod za turizem Šaleške doline z dogodkom Velenje Underground  na lovu za novo prestižno nagrado CONVENTA BEST EVENT AWARD. Ob tem dodaja: »Veselim se sodelovanja s Slovensko turistično organizacijo in z vsemi ključnimi akterji.  Pozdravljam aktivnosti, ki jih STO izvaja za promocijo slovenskega turizma in izobraževanje turističnih delavcev.« In  dodaja: »Dobrodošli v Šaleški dolini!«

Foto: Stane Jeršič

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska