Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Že četrto leto zapored Velenjska plaža najboljše naravno kopališče

Velenjska plaža je tudi letos osvojila prvo mesto v kategoriji naravnih kopališč v akciji Naj kopališče 2021, ki jo že 31. leto zapored organizira RTV Slovenija v sodelovanju s spletnim portalom Dobro jutro, Slovenija. Kopalci so glasovali za najboljše v kategoriji malih, srednjih in velikih termalnih kopališč, letnih in naravnih kopališč ter pokritih bazenskih kopališč.

 

V izboru Naj kopališče 2021 je v kategoriji naravnih kopališč Velenjska plaža zmagala že četrto leto zapored. V poletni sezoni 2021 se ekipa radijske oddaje »Naj kopališče« že 31. leto zapored vsak teden odpravlja na slovenska kopališča, kjer preveri kako je poskrbljeno za dobro počutje in zabavo kopalcev. Glasovanje je potekalo na dva načina, in sicer prek spletne strani www.najkopalisce.si in z glasovnicami, ki so jih kopalci lahko oddali na kopališčih. Ocenjevalci so izbirali najboljša, najbolj urejena in za kopanje najbolj prijetna kopališča.

Velenjska plaža vsako leto v času kopalne sezone s številnimi brezplačnimi vsebinami privabi 100.000 obiskovalcev iz Slovenije in tujine. Sprostitev zagotavlja čista voda, prijazni lokali, brezplačna uporaba ležalnikov in urejenih lesenih površin ter najrazličnejše priložnosti za vodne športe in drugo rekreacijo, nepozabna doživetja pa tudi različne animacije in prireditve. Z novim prireditvenim prostorom in odrom Vista v neposredni bližini Velenjske plaže, pa želimo ustvariti dobre pogoje za razvoj festivalskih in drugih vsebin. Z raznoliko in bogato ponudbo smo ustvarili dodano vrednost vse bolj prepoznane turistične destinacije.

Nagrado sta prevzeli podžupanja Mestne občine Velenje, Aleksandra Vasiljević in direktorica Zavoda za turizem Šaleške doline, Alenka Kikec.

Iskrene čestitke Zavodu za turizem Šaleške doline in Mestni občini Velenje!

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.