Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Župana v ponedeljek predajata nova električna kolesa BICY

Župan Mestne občine Velenje Peter Dermol in župan Občine Šoštanj Darko Menih bosta v ponedeljek, 1. marca, ob 10. uri na prireditvenem prostoru ob Velenjskem jezeru namenu predala 70 novih električnih koles in odprla kolesarsko sezono.

Avtomatiziran sistem brezplačne izposoje mestnih koles Bicy bo ponovno na voljo od ponedeljka, 1. marca. Sistem smo posodobili in kupili nova kolesa. Tako je letos na 21 izposojevalnih postajah (16 v Velenju in 5 v Šoštanju) na voljo 158 koles, od tega je kar polovica vseh koles električnih.

Registracija bo od ponedeljka dalje možna v Turističnoinformacijskem centru Velenje v Vili Bianci, ki deluje v okviru Zavoda za turizem Šaleške doline (Stari trg 3, Velenje) med 9. in 17. uro ter v prostorih Občine Šoštanj (Trg svobode 12, Šoštanj) med 8. in 12. uro. Registracija bo potekala tudi v ponedeljek na prireditvenem prostoru med 11. in 14. uro ter na Cankarjevi ulici v Velenju, predvidoma vsako soboto v marcu med 8. in 12. uro.

Za  registracijo je potrebno predložiti veljavni osebni dokument in davčno številko. Registracija velja za tekoče koledarsko leto in jo je v novem koledarskem letu potrebno obnoviti. Uporaba storitev sistema Bicy je brezplačna, le ob vsakoletni registraciji ali zamenjavi stare uporabniške kartice z novo, ki omogoča uporabo nadgrajenega sistema, se delno krijejo stroški vzdrževanja in registracije v višini 10 evrov.

 

 

 

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.