Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Mladinski hotel Velenje - Slovenia Green Accommodation

Mladinski hotel Velenje - Slovenia Green Accommodation

Popolnoma obnovljen in atraktiven objekt šteje 58 ležišč v dvo- do šestposteljnih sobah.

Mladinski hotel Velenje – Slovenia Green Accommodation

Efenkova 61a
SI – 3320 Velenje

M: 041 859 692
F: 05 923 46 03

E: info.hotel@mc-velenje.si
W: www.mc-velenje.si/hotel/predstavitev-mladinskega-hotela-velenje

Mladinski hotel Velenje leži 500 m od centra mesta Velenje in glavne avtobusne postaje. Nahaja se ob reki Paki nasproti Osnovne šole Livada (oz. ob njej). Popolnoma obnovljen in atraktiven objekt šteje 58 ležišč v dvo- do šestposteljnih sobah. Gostom so poleg osnovne storitve, ki zajema nočitev, prevleko za posteljnino, brisačo, omarico s ključkom, uporabo brezžičnega interneta in skupne kuhinje, na voljo tudi avtomati s toplimi in hladnimi napitki ter prigrizki in pranje perila. Prosti čas lahko gosti namenijo obisku Mladinskega centra, ki je lociran v povezanem delu iste zgradbe.

Skupinam ponujamo tudi ugoden najem seminarskih prostorov in predavalnic z vso pripadajočo tehniko. Po naročilu uredijo poleg zajtrkov tudi kosilo ali večerjo v bližnji restavraciji. Za goste skrbi prijazno osebje Mladinskega hotela, ki je na voljo za različne informacije in nasvete. Del Mladinskega hotela Velenje je prilagojen tudi invalidom.

Rezerviraj

Mladinski hotel Velenje je del mreže Hostelling International, ki je krovna organizacija in združuje preko 70 nacionalnih organizacij v katere so vključena mladinska prenočišča – hostli posameznih držav.

V letu 2017 so pridobili v okviru organizacije Hostelling International certifikat kakovosti HI-Qualitiy light, ki standarde poslovanja nadgrajuje in zagotavlja nenehno napredovanje in izboljševanje v poslovanju in posledično prinaša večjo transparentnost ter bolj zadovoljnega gosta.

Z razširitvijo standardov delovanja na področju okolja in trajnosti so junija 2022 pridobili okoljski in trajnostni certifikat Hostelling International Quality and Sustainability (HI – Q & S). Certifikat priznava tudi GSTC (Global Susatinable Tourism Council) in ZSST (Zelena shema slovenskega turizma). Z mednarodno veljavnim okoljskim certifikatom in podpisom Zelene zaveze slovenskega turizma, so tako izpolnil pogoje za pridobitev znaka Slovenia Green Accomodation.

Posebna ponudba v času Festivala MetalDays 30.7. – 5.8.2023

  • 6 posteljna soba, 6 nočitev, 648 € +turistična taksa
  • 4 posteljna soba, 6 nočitev, 432 € + turistična taksa
  • 2 posteljna soba, 6 nočitev, 240 € + turistična taksa

Posebna ponudba velja od ponedeljka, 31. 7., do petka, 4. 8. 2023, od 10. do 18. ure.

 

Povpraševanje

#VisitSaleska