Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Aktualni dogodki na Visti in Velenjski plaži

Ta konec tedna bo ob Velenjski plaži ponovno zelo veselo. Vabimo vas na raznoliko dogajanje na Velenjsko plažo in na Visto – park z razgledom. Koncertno dogajanje se bo pričelo v petek, 24. junija 2022, ob 20. uri, ko bosta na Visto prišla Severina in Saša Matič. V poletje bomo skočili v soboto, 25. junija 2022 med 10. in 21. uro, s Pljuskom in Beach food festivalom na Velenjski plaži. Dogajanje se bo zaključilo na Visti s koncertom hip hop scene.

V soboto, 25. junija 2022 bo na Velenjski plaži potekal Beach food festival vzporedno s Pljuskom.

Tržnica svežih poletnih kulinaričnih dobrot bo razveselila ljubitelje bogatih okusov sodobne kuhinje. Na voljo bo Food truck’s ulica z raznolikimi jedmi z vseh koncev Slovenije. Za vas bodo pripravljali hitre jedi različni gostinci s food trucki, prikolicami, navdušila pa bo tudi ponudba na stojnicah.

Z nami bodo: Mangoop Burgers, Mango tree, Gostilna Pr’Koren, Foodpoint, Fred’s food truck, Food truck Šent burger, Habahaba streetfood, Super pizza, ekipa Masterchef 2022.
S svojimi sladicami vas bodo razvajali Waffle to go, sodnik Masterchef 2022 – Atelier  Karim in sveže pečeni domači vaflji in puhaste ameriške palačinke.
Da ne boste žejni, bodo za vas pivo točili Šaleška pivovarna Skubeer Brewing.

Glavno dogajanje v okviru Pljuska bo v soboto, 25. junija med 10. in 20. uro na Velenjski plaži, kjer bo celodnevno dogajanje za adrenalinske odvisneže, ljubitelje ležernega džuskanja ob vodi in družinske rekreacije. Zavod za turizem Šaleške doline, MO Velenje in Agencija Extrem vabimo na uživanje ob, na in v vodi, dodaten izgovor za obisk Pljuska pa letos prinaša še dogodek za ljubitelje razvajanja brbončic – Beach Food Festival. Lahko pridete tudi po novo frizuro in  podprete dobrodelni projekt Odreži drugačnost, s katerim se zbirajo sredstva za letovanja otrok z Zvezo prijateljev mladine Slovenije.

Pestro dogajanje bo že v petek in tudi v nedeljo.

BREZPLAČNE VODNE AKTIVNOSTI

  • odbojka na vodi * airtrack * hoja po vodi * supanje
  • slip ‘n’ slide tobogan s skakalnico v jezero
  • aktobatski šov Dunking Devils
  • Beach Food Festival

Osrednje gibalo Pljuska je aktivno mokro preživljanje prostega časa v super družbi. Lahko pridete le na atraktivni zabavni šov z vratolomnimi akrobacijami, izbrano muziko, zvezdniško žirijo in zabavno animacijo. Lahko pa se tudi sami spustite po mokrem toboganu, prekaljeni mojstri pljuskanja pa vam bodo pomagali osvojiti še kak nov trik. Tukaj sicer ob umetniškem vtisu, zabavnem naboju in atraktivnosti izvedbe prinaša tukaj točke tudi velikost pljuska ob pristanku v vodi! Rampo boste lahko preizkusili že v petek pozno popoldan, obiskovalcem plaže pa bo na voljo še celo nedeljo.

Dogajanje bo obogatila tudi akrobatska skupina Dunking Devils, ki je na lanskem Pljusku postavila nov svetovni rekord v skoku z ruske skakalnice, izziv za letos pa še izbirajo.

Zabava na plaži se začne ob 10:00 in traja do 20:00.

Več informacij o Pljusku 2022: https://www.visitsaleska.si/sl/events/pljusk-na-velenjski-plazi-2022/

Pljusk 2022 Facebook dogodek: https://www.facebook.com/events/1035942843690214

Pljusk video napovednik 2021: https://fb.watch/62PyKFxGuu/

 

KONCERTNO DOGAJANJE NA VISTI – PARKU Z RAZGLEDOM

Na Visto v petek, 24. junija 2022 ob 20. uri prihajata glasbena zvezdnika – Severina in Saša Matić. Ekstazo zabave obljubljajo hrvaška pop ikona in igralka z nepozabnimi uspešnicami, »kralj meraka« z edinstvenim glasom, DJ Ney s plesnimi ritmi, plesalke s spektakularnim šovom ter hostese in barmani z odlično postrežbo izbranih pijač.

V soboto, 25. junija ob 19. uri bo na Visti potekal spektakularni zaključek z glasbeniki hip hop scene, laserskim šovom, roboti, plesalkami, hostesami in barmani, ki bodo skupaj ustvarili ekstazo zabave.

Prijazno vas pozivamo, da na dogodke pridete peš, si delite prevoz, ali pa pridete tudi z javnim prevozom Lokal’cem, ki je zastonj! Lahko si izposodite tudi brezplačna kolesa (BICY) ali pa se pripeljete s svojim.

Sporočamo vam, da bo Vista – park z razgledom od petka, 24. junija do nedelje, 26. junija, do 15. ure organizacije koncertov zaprta. Vse, ki se koncertov ne nameravate udeležiti pa lepo vabimo na sobotno dogajanje na Velenjsko plažo in obisk gostinskih ponudnikov ob Velenjski plaži.

Spremljajte nas preko spletne strani www.visitsaleska.si in preko socialnih omrežij @VisitSaleska.

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska