Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Čarobna Šaleška dolina zaokrožena v številna čarobna praznična doživetja

Mesec čarobnih doživetij Šaleške doline

Zavod za turizem Šaleške doline bo v prazničnem času organiziral številne dogodke in aktivnosti.

Praznična doživetja v Šaleški dolini:

ADVENTNA PRAVLJICA NA DVORCU GUTENBUCHEL V ŠOŠTANJU

  1. 11. – 3. 12. 2023

Organizator in pokrovitelj razstave je Občina Šoštanj. Soorganizatorja pa sta Zavod za turizem Šaleške doline in Zavod za kulturo Šoštanj. Dvorec je ponovno odet v čudovite praznične kreacije Simona Ogrizka in programsko dopolnjen z lokalnimi ustvarjalci in podjetniki ekipe dvorca Gutenbuchel.

Več informacij.

 

MIKLAVŽEVANJE V STAREM VELENJU

  1. 12. 2023; 17.00 – 19.00

December je gotovo najočarljivejši čas v letu. Prvi izmed dobrih mož bo razveselil najmlajše v novem Starem Velenju. Informacije so vam na voljo na tel. št. 03 896 17 15, turizem@velenje.si in spletni strani Visit Saleska.

Organizatorja dogodka sta Zavod za turizem Šaleške doline in Krajevna skupnost Staro Velenje ob podpori Mestne občine Velenje.

 

PRAZNIČNI VELENJE UNDERGROUND

  1. 12. 2023; ob 18. uri

December je mesec prazničnega vzdušja, topline in skupnih trenutkov. Pridružite se nam na edinstvenem petzvezdičnem doživetju, ki bo v vas prebudil vse vaše čute in razvajal brbončice do popolnosti.

Informacije so vam na voljo na tel. št. 03 896 17 15, turizem@velenje.si in spletni strani Velenje Underground.

 

ČAROBNOST ŠALEŠKIH LOKALNIH OKUSOV IN DOŽIVETIJ

  1. do 31. 12. 2023

Zavod za turizem Šaleške doline v sodelovanju z lokalnimi ponudniki organizira Mesec čarobnih lokalnih okusov in doživetij. Obiskovalce vabimo k obisku, razvajanju in spoznavanju lokalnih zgodb Šaleške doline. Seznam ponudnikov in vse ostale informacije so vam na voljo na tel. št. 03 896 17 15 ali turizem@velenje.si in spletni strani www.visitsaleska.si. Vzemite si čas za lokalne domače dobrote, za doživetja in sproščene trenutke v Šaleški dolini.

 

ČAROBNA LOKALNA DARILA: PODARITE ČAROBNOSTI PODEŽELJA ŠALEŠKE DOLINE

  1. – 31. 12. 2023

Še ne veste kaj podariti svojim najbližjim? Radost lahko izrazite tudi s simpatičnim darilom Čarobnosti podeželja Šaleške doline. Praznični lokalni paketi so na voljo v Turistčno informacijskem centru Velenje v Vili Bianci.

 

PRAZNIČNO FOTOGRAFIRANJE V VILI BIANCA

4.-22. 12. 2023

Zavod za turizem Šaleške doline v sodelovanju z lokalnim fotografom Aljošo Videtičem vabi na praznično fotografiranje v prostore Vile Bianca.

Cena prazničnega paketa, ki vključuje 15 fotografij, je 95 EUR. Vsi sodelujoči prejmejo tudi gratis vročo čokolado v Bistroju Bianca.

Rezervirajte svoj termin že danes preko e-pošte hello@aljosavidetic.com ali preko telefona 040 211 659.

Več informacij.

 

ČAROBNA VILA BIANCA

  1. – 31. 12. 2023

Vzemite si čas za sprehod do praznične Vile Bianca in skupaj z nami ustvarjajte lepe spomine.

  1. decembra bo ob 18. uri, v Vili Bianca potekal Praznični večer z Lauro Apat in Simonom Ogrizkom – Umetnost okrasitve božičnega drevesa in skrivnosti najboljše potice. Prijave na dogodek zbiramo preko e-naslova turizem@velenje.si.

Več informacij.

 

ČAROBNA VISTA

  1. – 31. 12. 2023

Na praznični Visti – parku z razgledom lahko stopite v praznični okvir in ustvarite popolno fotografijo, ki bo vaš večni spomin. Informacije so vam na voljo na tel. št. 03 896 17 15, turizem@velenje.si in spletni strani www.visitsaleska.si.

 

VELENJSKE PRAZNIČNE SKRIVNOSTI ZA DRUŽINE

  1. in 21. 12. 2023, ob 17. uri

Družinsko animirano raziskovanje od največje okrašene smreke v mestu do najlepše stavbe v mestu. Po doživetju vas bo vodil skrivnostni lik.

Doživetje v prazničnem duhu podarjata Zavod za turizem Šaleške doline in Muzej Velenje.

Obvezne predhodne prijave: turizem@velenje.si.

Več informacij.

 

December je čas obdarovanj, prazničnih jedi in lepih misli. Vzemite si čas za lokalne domače dobrote, za doživetja in sproščene trenutke v Šaleški dolini. Naj bodo vsi dnevi decembra, za vsakega izmed vas, sladki, čarobni in ljubeči.

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska