Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Mladinski hotel Velenje v pomoč družinam herojev epidemije

Slovenski Youth Hostli, kamor je vključen tudi Mladinski hotel Velenje, ponujajo popust družinam, v katerih je vsaj ena oseba delala v času epidemije. Zavedajo se, da smo lahko hvaležni zdravstvenemu osebju, policistom, zaposlenim v trgovinah, lekarnah, čistilkam, komunalnim delavcem … torej vsem, ki so delali, da smo drugi lahko ostali doma, in da smo tako prvi v Evropi preklicali epidemijo.

Mladinski hotel Velenje, ki je del mreže Popotniškega združenja Slovenije, se že leta posveča družinam, ki želijo spoznavati Slovenijo tudi s skromnejšim proračunom. Tokrat družinam ponujajo 25% popust za nastanitev, v kolikor je vsaj en član družine delal v času epidemije. Popust velja za povpraševanja poslana na e-mail info.hotel@mc-velenje.si v mesecu maju in za bivanje do vključno 15. julija 2020.

Hostli, ki so del mednarodne mreže mladinskih prenočišč Hostelling International, so tudi med prvimi priskočili na pomoč ob začetku epidemije in nudili nastanitve za zdravstveno osebje in za osebe, ki so potrebovale karanteno. V spremenjenih razmerah so se dodobra seznanili z ukrepi za preprečevanje epidemije in so tudi sedaj pripravljeni na varen sprejem prvih gostov.

Preberi več

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.