Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Predstavitev kampanje »Zdaj je čas. Moja Slovenija« v oddaji Na lepše

V tokratni oddaji Na lepše podrobneje o kampanji Slovenske turistične organizacije ZDAJ JE ČAS. Moja Slovenija, ki domače goste vabi h krajšemu ali daljšemu oddihu v Sloveniji.

V oddaji bodo izpostavljene izjave različnih turističnih delavcev in vplivnih posameznikov, ki so se pridružili kampanji Moja Slovenija in na ta način vabijo k raziskovanju raznolikih lokacij po Sloveniji. Kampanji se je pridružila tudi destinacija Šaleška dolina, ki aktivno sodeluje pri promocijah preko spletnih kanalov. Na spletni strani STO-ja si lahko sestavite tudi čisto svoje doživetje po destinacijah ali pa si že kar rezervirate paket pri turističnih ponudnikih, ki sodelujejo v posebnem pozivu za promocijo storitev. Trenutno je objavljenih že preko 100 paketov v različnih tematskih kategorijah, vsi z možnostjo nočitve in spletno rezervacijo, s čimer se spodbuja povezanost destinacij in ponudnikov. Vse z namenom dobrih počitnic doma.

Za vse dobrojedce najavljamo, da 16. junija končno prihaja v Slovenijo sloviti kulinarični vodnik Michellin, ki bo razkril težko pričakovane slovenske dobitnike prestižnih kulinaričnih zvezdic. Začenja pa se tudi spomladanski Teden restavracij, kamor je vključena tudi vrhunska Vila Herberstein iz Velenja.  Dogodek velja za enega najbolj množično obiskanih gurmanskih dogodkov v Sloveniji in se je zaradi pandemije iz marca prestavil v obdobje med 12. in 21. junijem.

Vabljeni k ogledu oddaje v petek zvečer na prvem programu RTV Slovenija ob 21:25.

Preberi več

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.