Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Teden gozdov v Šaleški dolini: Zdaj je čas. Za gozdove Šaleške doline. Moja Slovenija.

V tednu gozdov vas vabimo na aktivno preživljanje prostega časa v gozdovih Šaleške doline.

Vabimo vas na pohod po poteh KS Šalek, kjer bomo poiskali enega izmed večjih naravnih skalnatih mostov v Sloveniji, prisluhnili gozdnemu bontonu in sporoma očistili naše poti.

Dobimo se v soboto, 30. maja 2020, ob 10. uri pred Gasilskim domom v Šaleku.

Preberi več


Zdaj je čas, da spoznate gozdove, ki obkrožajo Šaleško dolino. Zdaj je čas, da se peš odpravite do zanimivih ciljev. Od jezer, ki dajejo Šaleški dolini poseben značaj, do razglednih in prijazno dostopnih ciljev. Tja vas pripeljejo raznotere sprehajalne, tematske in pohodniške poti. Vrhove po obronkih doline odkrivajte na Šaleški planinski poti.

Planinariti nekaj ur, en dan ali več dni? Po območju Šaleške doline vodijo atraktivne daljinske poti. Izbirajte svoje etape! Odpravite se na presenetljiv sprehod v zgodovino, med znamenitosti ali med posebnosti narave. Za vas smo pripravili nabor tematskih poti, ki vas bodo navdušile – tukaj.

Priljubljenost posameznih poti je dober smerokaz za njihovo lepoto in dostopnost. A najlepše bodo tiste, ki ustrezajo vaši pripravljenosti in vašim interesom. Raziščite top poti in jih ocenite po svoje.

Ob tej priložnosti pa je koristno osvežiti tudi znanje o gozdnem bontonu.

 

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.