Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Včeraj smo skupaj vstopili v svet lončarstva

Včeraj, 4. aprila 2024, je v Vili Bianca potekal dogodek Vstopimo skupaj v svet lončarstva s Keramiko Bahor.  Na dogodku smo razkrili vsak korak od gline do umetnine.
Iskrena hvala vsem, ki ste prišli na dogodek. Večer je bil prežet s strastjo, umetnostjo in zgodovino, zahvaljujoč našima gostoma, Jani in Igorju Bahorju, izjemnemu paru v svetu lončarstva. Njuno delo in pripoved sta nas popeljala na potovanje od gline do umetnine, raziskovanju skrivnosti arheoloških replik in deljenju zgodb s potovanj, ki so obogatila naše razumevanje in spoštovanje do lončarstva.
Hvala tudi glasbenemu duetu BosaZnova, Vanji in Matjažu Romihu, ki sta z glasbo obogatila naš večer.
Vsak trenutek tega večera je bil dokaz, da ko združimo preteklost in sedanjost, tradicijo in inovacije ter strast do umetnosti in glasbe, lahko ustvarimo izjemne zgodbe.
Naj ta večer ostane v naših srcih kot vir navdiha in lepote, dokaz, da umetnost, kultura in turizem združujejo ljudi in gradijo mostove med generacijami in kulturami. Hvala, da ste bili del te čudovite izkušnje, hvala za vašo prisotnost, energijo in ustvarjalnost, ki ste jo delili z nami.
 
 
Dogodek je potekal v organizaciji ZTŠD in ob podpori MOV.

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska