Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Virtualni sprehod po veličastni Vili Bianci

Sodobno prenovljena reprezentančna Vila Bianca nas pozdravi pod Velenjskim gradom. Poleg vile Herberstein in graščine Gorica je ena od treh historičnih palač v Velenju.  Vila Bianca je dobila ime po grofici Bianci Adamovich, ki je živela tu v 19. stoletju.

Protokolarna stavba Vile Biance je namenjena predvsem kulturi in druženju, nudi pa tudi prostore za različne priložnosti: kulturne prireditve, poslovna srečanja, konference, razstave, poroke … Tu deluje Turistično informacijski center Velenje, ki je odprt vse dni v letu.

Virtualni sprehod po Vili Bianci si lahko ogledate s klikom na to povezavo.

Z vašega kavča lahko spoznavate tudi druge atrakcije Šaleške doline. Odprite virtualna vrata v zanimive muzejske zbirke, galerije, naužijte se naravnih in kulturnih lepot, uberite svojo pot po mestnih ulicah in uživajte na dogodkih s pomočjo virtualnih ekskurzij. Udobno se namestite in se odpravite na odkrivanje Muzeja Velenje na Velenjskem gradu, Muzeja premogovništva Slovenije, Muzeja usnjarstva na Slovenskem, Grilove domačije, Kavčnikove domačije in Spominske sobe »Topolšica 9. maj 1945«. Občudujte razstavo akademske kiparke Metke Kavčič »Simulakrum tradicije« v Galeriji Velenje. Sprehodite se po očarljivih mestnih ulicah Velenja in Šoštanja. Ste za osvežitev v Velenjskem jezeru ali v Termah Topolšica? Z virtualno vstopnico je mogoče tudi to!

Virtualne dogodivščine smo za vas zbrali na tej povezavi.

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.