Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Gostinska ponudba v bližini festivala MetalDays

Bistro Bianca
Bistro Bianca

Smo preprosta restavracija ob samem vstopu v Velenje, kjer za vas pripravljamo odlične in raznolike zajtrke, bistro hrano, ala cart in seveda naše posebnosti, kot je  domača piščanjčja jetrna pašteta s tartufi in medom, kengoru in polži.

Več
Ribiški dom Velenje
Ribiški dom Velenje

Ribiška koča se nahaja na idilični lokaciji ob Škalskem jezeru, kjer se čas ustavi. Najdete jo le streljaj od prizorišča festivala.

Več
Kavarna Stari trg
Kavarna Stari trg

Odlična kava, mirna lokacija v središču starega Velenja. Izbor sladic po domačih receptih, razni cocktaili, pivo in vino.

Več
Gostilnica pri sosedu
Gostilnica pri sosedu

Ponujamo jedi z žara na oglje, odojke in jagenjčke pečene na tradicionalni način.

Več
James' Place restavracija
James' Place restavracija

Restavracija, kjer lahko naročite steake najboljše slovenske govedine zorjene do 30 dni ter burgerje z domačimi bombetkami in omakami ter zelenjavo domačih pridelovalcev. Njihova odličnost je, da je vsaka jed izpopolnjena do potankosti in zadovoljijo še tako zahtevnega gosta.

Več
Presta, Restavracija Kolodvorska
Presta, Restavracija Kolodvorska

V neposredni bližini železniške postaje v Velenju vas s svojo bogato ponudbo vabi Kolodvorska restavracija. Izbirate lahko med raznovrstnimi dnevnimi malicami in kosili ter jedmi po naročilu. SprejemaJo tudi rezervacije za večje skupine, praznovanja, poslovne skupine in druge zaključene družbe. Na voljo je prostora za 150 oseb, poskrbijo pa tudi za celoten catering.

Več
Šaleška pivovarna - Skubeer brewing
Šaleška pivovarna - Skubeer brewing

Obiščite butično pivovarno Skubeer, ki danes vari različice indian pale ale, pale ale in stout piva. Stout pivo 1st Hajer s kompleksnim okusom po kavi in karameli s pridihom temne čokolade ter svetlo rjavo barvo, ki pripoveduje o močnih kopačih v temnih rudniških rovih, je le eno od piv. Prileže se poznim zajtrkom, hkrati pa je odličen za zimske večere. Vzemite si čas za degustacijo, prisluhnite zgodbam piva in razveselite domače z jagodnim izborom izdelkov šaleške kraft pivovarne.

Več
Soulate
Soulate

Majhna kuhinja, poživljajoča jutranja kavica in v ozadju izbrana glasba. Soulate bar, prostor druženja, smeha in zabave.

Več
Mladinski kulturni klub eMCe plac in Letni kino ob Škalskem jezeru
Mladinski kulturni klub eMCe plac in Letni kino ob Škalskem jezeru

Klub eMCe plac je že vrsto let priljubljeno zbirališče mladih. Klub eMCe plac sestavljajo kavarna, galerija in večnamenski prostor za koncertne in gledališke dejavnosti, kjer se izvajajo tudi razne delavnice, izobraževalne in socialne aktivnosti, športni turnirji in različni družabni ter klubski večeri. Mladim zagotavlja kvalitetno vsakodnevno preživljanje prostega časa, koriščenje prostorov za interesne dejavnosti, pester nabor alternativne mladinske kulture ter možnost sodelovanja pri ustvarjanju programa, uresničevanja lastnih idej in izobraževanja.

Več
Bistro Franček
Bistro Franček

Bistro Franček vas razvaja z odličnimi burgerji, ledeno hladnim pivom, igralnico s fliperji ter virtualnim Bowlingom.

Več
Bar Pit Stop Velenje
Bar Pit Stop Velenje

Pit Stop bar je edini lokal v Velenju in okolici, ki je odprt 24 ur na dan, že od leta 2011. Poskusite njihove odlične jedi, ki jih za vas pripravijo delavni kuharji z obilico pozitivne energije.

Več
Pizzerija Kovač
Pizzerija Kovač

Odlična izbira za lačne! Pizzerija Kovač vam ponuja veliko izbiro odličnih pic, jedi z žara, jedi na žlico, solate, sladice in še drugo odlično hrano. Po novem nudijo tudi brezglutenske pice!

Več
Hotel Paka - kavarna in Haus restavracija
Hotel Paka - kavarna in Haus restavracija

Hotel Paka je priljubljena mestna kavarna z odlično ponudbo hrane, slaščic in pijače. za zahtevnejše goste, ki se želijo razvajati je pa na voljo Haus restavracija, ki še najbolj zahtevne goste ne bo pustila ravnodušne.

Več
Restavracija Jezero
Restavracija Jezero

V objemu čudovite narave za vas pripravljajo sezonske gurmanske presežke, ki jih občutite z vsemi čuti. Posebnost njihove kulinarične ponudbe je velika izbira dnevno svežih morskih in rečnih rib. Bodite brez skrbi, v njihovem meniju ne manjka izbire, poskrbeli so tudi za ljubitelje mesnih specialitet in tudi najbolj priljubljenih pic alla Napoletana, ki jih za vas pripravljajo po originalnem receptu v krušni peči iz Firenc.

Več
Mcdonald's Velenje
Mcdonald's Velenje

Mcdonald`s restavracija Velenje je odprta vse dni v tednu od 8. do 24. ure. hrano lahko naročite in zaužijete v restavraciji ali na terasi restavracije, jo prevzamete za sabo na Mcdrive-u ali pa jo naročite preko dostavnega partnerja Wolt.

Več

#VisitSaleska