Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Prvomajske počitnice v Šaleški dolini

Spomladansko vzdušje nas že vabi na raznolike izlete. Izkoristite to čudovito vreme za odkrivanje narave in lepot Šaleške doline. Ne zamudite priložnosti za sprostitev in uživanje v naravi!

 

VISTA

Povzpnite se na Visto in se prepustite, da vas očara slikovit pogled na Velenjsko jezero, na vzhodu vrtičkarsko naselje Kinta Kunte, na severu seže pogled na okoliško hribovje, proti zahodu vidite Smrekovec in Golte, v dolini pa mesto Šoštanj.

več informacij

 

KRESOVANJA

Pridružite se kresovanju na Gorici, pod Belim dvorom z Ansamblom Potepini, ob 19. uri. Kresovanje pa bo potekalo tudi v Gaberkah s skupino Modrijani, od 20. ure naprej. Vabimo vas na izjemno glasbo in gretje ob ognju.

 

AKTIVNA DOŽIVETJA ZA POHODNIKE

Za ljubitelje hoje Mestna občina Velenje 1. maja, ob 8. uri organizira tradicionalni pohod na Graško Goro. Po osupljiv razgled pa se odpravite na Koželj, Smrekovec, Gonžarjevo peč, Vodemlo, …

več informacij

 

KOLESARJENJE

Za rekreativne dneve, zavrtite pedala in odkrijte Šaleško dolino na dveh kolesih. Bi radi kolesarili, pa nimate svojega kolesa? V TIC Velenje, v Vili Bianca lahko tudi najamete električna kolesa ali poganjalčke za najmlajše.

več informacij

 

KINO VELENJE

Prijetne večere lahko preživite z ogledi številnih filmov v Kinu Velenje. Na sporedu je vse, za mlade in starejše. Ljubitelji akcijskih filmov, si lahko ogledate »Kaskaderja« ali pa »Godzilla in Kong«, ljubitelji animiranih filmov pa »Nerazdružlivi« ali »Kung Fu panda 4«.

več informacij

 

OB DEŽEVNEM VREMENU

Ob deževnem vremenu, lahko obiščete številne muzeje (odpiralni časi Muzeja Velenje: med torkom in nedeljo, 10.00-18.00, Muzej premogovništva Slovenije, med torkom in soboto 9.00-16.30, med prazniki 27.4., 1. in 2. 5. zaprto, Muzej usnjarstva na Slovenskem, med torkom in nedeljo 9.00-17.00).

več informacij

 

ZA NAJMLAJŠE

Popeljite svoje najmlajše na Nedeljske otroške dopoldneve v Wunder Beach Baru. V Vili Rožle se lahko zabavajo v pomladnem počitniškem živ-žavu. Vabimo jih na potovanje skozi čas na Šaleškem gradu, kjer bomo skupaj z Vilinjakom Šalčkom odkrivali starodavne zgodbe in legende Šaleškega gradu.

V Velenju je prav tako poskrbljeno za dobro rekreacijo.

več informacij

Naj se vaša počitniška avantura začne v naši družbi!

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska