Skoči do osrednje vsebine
Rezervacija

Rezerviraj počitnice

Aktualne novice iz sveta turizma Šaleške doline, 12. 5. 2023

Aktualno iz sveta turizma Šaleške doline

POMLADNI BRUNCH

6. maja je na Titovem trgu potekal Pomladni sejem, v okviru katerega smo v Zavodu za turizem organizirali 1. Pomladni brunch.

Zahvaljujemo se vsem gostinskim ponudnikom in obiskovalcem, ki ste bili v soboto z nami.

Kmalu se vidimo na Promenadi okusov, ki bo potekala 9. junija. – Save the date!

Foto: Ksenija Mikor (več fotografij si lahko ogledate v albumu Pomladni brunch na Facebook strani Visit Saleska)

 

SLOVENSKA TURISTIČNA BORZA V PORTOROŽU

Zavod za turizem Šaleške doline je v sodelovanju s Hotelom Paka Velenje na slovenski turistični borzi ključnim kupcem iz Evrope predstavljal turistično ponudbo Šaleške doline.

Več informacij

 

PREDSTAVNIKI MEDNARODNIH TURISTIČNIH AGENCIJ NA
5-ZVEZDIČNEM DOŽIVETJU VELENJE UNDERGROUND

V veliko veselje nam je, da smo v četrtek, 11. maja v okviru SIW borze enega izmed štirih tematskih študijskih potovanj pripravili tudi v Velenju. Na 5-zvezdičnem doživetju Velenje Underground smo gostili 32 predstavnikov mednarodnih turističnih agencij iz celotne Evrope.

Več informacij

 

PLANET TV NA OBISKU

V četrtek, 11. maja 2023, ob 18.45 je bila na televiziji PLANET TV na sporedu oddaja PLANET TV na obisku.

V oddaji Eva Cimbola odkriva najlepše kotičke Slovenije in nabira ideje za aktivni večdnevni oddih. Eva se je najprej odpravila na Domačijo Lamperček, potem jo je čakala odlična hrana na Turistični kmetiji Apat, za konec pa še obisk Velenjskega jezera in Viste – parka z razgledom.

Več informacij

I. TURISTIČNI FORUM ŠALEŠKE DOLINE

Zavod za turizem Šaleške doline pripravlja Turistični forum Šaleške doline, ki bo potekal 25. maja 2023, med 9.30 in 15.00 v Vili Bianca v Velenju. Izbrani gostje bodo predstavili aktualne projekte na področju trajnostnega razvoja turizma v Šaleški dolini.

Več informacij

 

BREZPLAČNA DELAVNICA: ODDAJA NEPREMIČNIN V TURISTIČNE NAMENE

V sredo, 10. maja 2023 je v Velenju potekala Brezplačna delavnica »Oddaja nepremičnin v turistične namene«. Delavnica je bila namenjena vsem, ki razmišljajo o tem, da bi v najem oddali bodisi svojo hišo, stanovanje ali sobo. Na delavnici je bilo prisotnih 30 zainteresiranih posameznikov.

Dogodek je organiziral Zavod za turizem Šaleške doline, delavnico pa je izvedla mag. Vesna Maver, direktorica Območne obrtno-podjetniške zbornice Tolmin, podjetniška svetovalka in podjetnica.

PREDSTAVLJAMO LOKALNEGA PONUDNIKA:
PIVOVARNA SKUBEER

Ali ste vedeli, da …

  • se kraft pivovarna Skubeer Brewing nahaja v Šaleški dolini, v mestu Šoštanj;
  • je pivovarna svoja vrata odprla leta 2018, njeni začetki pa segajo v leto 2014, ko so v garaži zvarili prvo domače pivo …

Več informacij

 

NE SPREGLEJTE:

Foto: Aleksander Kavčnik (Dvorec Gutenbuchel)

 

DOBRODOŠLI V ŠALEŠKI DOLINI.

Aktualne novice iz sveta Šaleške doline Zavod za turizem Šaleške doline oblikuje vsak teden in jih razpošlje po adremi prijavljenih na e-novice.
Prijavite se na aktualne novice iz sveta turizma Šaleške doline. Prvi boste izvedeli novosti, dogajanje in namige za izlete v Šaleški dolini.

PRIJAVI SE.

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska