Rezervacija

Rezerviraj počitnice

S turističnimi boni v Šaleško dolino

Vabimo vas, da za svoj oddih izberete Šaleško dolino. Neodkrit dragulj, ki čaka, da ga raziščete.

Različne vode Šaleške doline zaokrožene v nepozaben družinski oddih.

Terme Topolšica so ene od vrhunskih slovenskih naravnih zdravilišč za sprostitev in razvajanje. V hotelu vas čaka tudi savna, ki jo lahko uporabljate neomejeno, brezplačno si lahko izposodite tudi palice za nordijsko hojo po zeleni okolici.

Ko se iz termalnega središča odpravite po dolini do bližnjega mesta Velenje, vas ob jezerih čakajo presenetljiva doživetja na Velenjski plaži. Jezero spoznajte na prijetni vožnji s pletrco, ki zapelje tudi do območja potopljenih vasi pod jezersko gladino, okolico jezer in mestna igrišča pa lahko raziščete tudi s kolesi. Razgiban dan lahko umirite na ležalniku s senčnikom na plaži.

Za vas smo pripravili še več ugodnih paketov doživetij.


Novi turistični boni 2021 so bili v sklopu interventnega zakona potrjeni v državnem zboru. Razlika glede na lanskoletne bone pa je seznam dejavnosti pri katerih jih bo možno izkoristiti. Uporabni bodo po nekoliko širšem segmentu kot lanskoletni turistični boni, ki sicer še veljajo do konca leta 2021. Pri novih turističnih bonih pa seznam dejavnosti obsega od gostinskih in nastanitvenih dejavnosti, do potovalnih agencij, muzejev, fitnesov, kinematografov, zabaviščnih parkov in najemov vodnih plovil in športne opreme. Nabor je torej precej širok, seveda pa se posamezno podjetje lahko odloči, da bonov ne bo sprejemalo.

Počitnice v Šaleški dolini so z vseh koncev Slovenije blizu, varne in zagotavljajo aktivni ali ležerni oddih, daleč od velikih množic. To so vrednote, ki so v današnjih časih pomembnejše kot kadarkoli prej.

Za vas smo pripravili seznam nastanitvenih ponudnikov, pri katerih lahko unovčite turistične bone:

Hotel Paka

Terme Topolšica

Hotel Razgoršek

Mladinski hotel Velenje

Turistična kmetija Apat

Turistična kmetija Tuševo

Dom na Smrekovcu

Andrejev dom na Slemenu

Prenočišča Mraz

 

Prelistajte tudi e-katalog doživetij in si že danes izberite doživetje, ki vas bo navdušilo!

Prijazno vabljeni v Šaleško dolino!

Ostale novice

Prikaži vse novice

#VisitSaleska

Izkoristite bon in pridite po doživetja v Šaleško dolino.
Pripravite se na zabavne in zanimive počitnice v družbi neverjetnih in edinstvenih dogodivščin.